AKTIVITETER UNDER 2018 - 2019  


Vårt sedvanliga höstmöte hölls onsdag den 19 september, då vi informerades om höstens verksamhet och om pågående och planerade vävar.  Kvällen avslutades med trevligt umgänge vid en framdukad buffé.


Ett mycket uppskattat besök gjordes 22 oktober hos en likasinnad vävförening i Tyresö.  Vi besökte deras pågående utställning i Tyresö bibliotek, där visades dels verk av tre textilkonstnärer, dels väverskorna i Tyresö vävförening.  Efter kaffe och samtal besökte vi även deras vävstuga i närheten.  Kontakten kommer att fortsätta!


Återigen deltog vi i Lidingö Kulturvecka, detta år den 17 nov, då vi fanns i stugan och visade vår vävning, dels pågående, dels framlagda verk från tidigare vävande.


Vår Julmarknad inföll i år lördagen den 15 december kl. 11-14.  Vi sålde hembakat bröd, vävda alster, vi hade lotteri och en tombola för barnen, vi hade servering av kaffe med smörgåsar och kaffebröd och en utställning av våra senaste alster.  Många besökte oss, handlade vävalster, fikade och trivdes!


Föreningens Årsmöte hölls den 14 mars 2019 med sedvanliga förhandlingar och presentation av planerna inför våren/sommaren.  Vårens resa planeras till den 22-23 maj,  vi reser till Skåne och besöker Borgs, Klippan, Birgit Nilsson-muséet m.m. 

 


 


Alla vävintresserade är välkomna att deltaga i våra möten och att besöka oss i vävstugan!  Tag gärna kontakt med någon av våra kontaktpersoner!