Aktiviteter under 2017 - 2018:

 

 

Vårt Höstmöte 2017 ägde rum den 11 september med många deltagare, höstens vävar och aktiviteter diskuterades.

 

Julmarknaden hölls den 2 december, lördag före 1:a Advent. Då hade vi försäljning av hembakt, vävar och annat hantverk, servering och utställning av årets vävar.

 

Ett uppskattat studiebesök gjordes på Almgrens Sidenväveri i september. Den 24 januari besökte 17 medlemmar Waldemarsudde för att studera Annika Ekdahls gobelängvävar. Även Millesgårdens utställning av kinesiskt sidenväveri har intresserat många.

 

Årsmöte 2018 hölls måndagen den 19 mars i vävstugan. Efter sedvanliga mötesförhandlingar bjöds deltagarna på en god sallad, vin, kaffe och kaka.

 

Årets resa gick den 28-30 maj till Gotland med många intressanta studiebesök. Mycket lyckat och vilket sommarväder!

 

Nu är det sommar och vävandet avtar något, men inte helt. Väverskor som är kvar i stan kommer nog ändå att söka sig till stugan!

 

- - - - -

 

Efter en fullkomligt enastående sommar börjar nu vävsugna medlemmar samlas i stugan igen. Terminen startar med ett HÖSTMÖTE onsdag den 19 sept. Då går vi igenom höstens program och planerade vävar.

 

Alla vävintresserade är välkomna att deltaga i våra möten och att besöka oss i vävstugan!  Tag gärna kontakt med någon av våra kontaktpersoner!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.lidingovavstuga.se © 2008 • Privacy Policy • Terms of Use