Studiecirklar. 

Vi har genomfört studiecirklar i vävanalys, taquetéteknik, brickbandsvävning m.m. Vi har även hållit en kurs i att väva Finnväv.  Vid varje uppsättning av ny väv hjälper och instruerar vi varandra under alla momenten: garnberäkning, varpning, pådragning. solvning, skedning, fram-, upp- och nedknytning....  

Utställningar. Vid har vid upprepade tillfällen haft utställningar där medlemmarna kunnat visa sina alster, bl.a. i Lidingö Stadshus.  På Lidingö Bibliotek har vi varit månadens förening ett antal gånger. I våra egna lokaler på Stockholmsvägen 62 har vi varje december en utställning och försäljning av det som vävts under året i samband med vår traditionsenliga kak- och hantverksmässa (numera kallad Julmarknad).  Även på våren hålls Öppet Hus, då vi visar vår stuga och säljer en del av våra senast vävda alster.  Vår senaste stora utställning arrangerades  i oktober 2013 i entréhallen, Lidingö Stadshus, med anledning av vårt 20-årsjubileum.  De vävnader som visades då kan ses under vår flik "galleri".

Studiebesök

Föreningen ordnar regelbundet besök på muséer och utställningar.


Resor och utflykter.

Varje år organiserar föreningen en resa, då vi reser ut i landet och besöker andra vävare och hantverkare.

Som exempel på gjorda besök kan nämnas Växbo, Jobs, Wåhlstedts Garn och Alice Lunds ateljé, Vi har varit söderut till Tygriket och västerut till Värmland med bl.a. Kasthall och Klässbo. I maj 2017 gjordes en resa till Åland och i maj 2018 åkte vi till Gotland.